Alle nieuws

Pers

  TOUTES LES ACTUALITES

  Accéder à la newsroom

  Verenigingen op de omheining

  28-06-2016
  Op de omheining van de werf van het BNP Paribas Fortis gebouw aan de Warandeberg worden de verenigingen van het Help2Help programma in de kijker gezet.

  BNP Paribas Fortis Foundation krijgt de kans om deze kant van de omheining van de werf aan te kleden vanaf eind juni 2016. Zij heeft ervoor gekozen om de verenigingen in de kijker te zetten waarin medewerkers van de bank als vrijwilliger actief zijn en die steun kregen van de Foundation via het Help2Help programma.

  Dit initiatief is een knipoog naar de verenigingen en de medewerkers die er vrijwilliger zijn. Elf verenigingen uit het Brusselse toonden interesse en worden op de omheining afgebeeld met een foto, een korte beschrijving, hun website en de voornaam van de collega’s-vrijwilligers.

  Ook MUS-E Belgium staat in de kijker. De Foundation kent deze vereniging goed omdat zij steun kreeg via het Awards en Dream-up programma. Dit opvolgingsproject van drie jaar wil een groep van 80 kinderen in moeilijkheden tussen 8 en 9 jaar terug zin geven om naar school te gaan en hun groepsgeest en creatieve denken bevorderen.

  Het resultaat van het beeld op de omheining uit zich in drie delen:

  • een eerste algemeen deel met trefwoorden die het sociale aspect van de Foundation oproepen
  • een centraal deel met elf verenigingen die ondersteund worden door de medewerkers
  • een deel gewijd aan MUS-E Belgium, en het project “Carte Blanche” van het Dream-up programma

  Alle verenigingen: AFS Programmes interculturels, Fondation I See, Jambo, Life Project 4 Youth, Make-A-Wish Belgium South, Muco Vereniging, Order of Malta Belgium, Rode Kruis afdeling Schaarbeek, SAFA, Special Olympics Belgium, Sunchild, MUS-E Belgium

  Voor meer informatie over het Help2Help waarvoor de oproepperiode nog loopt, lees het nieuws “Help2Help : oproep voor projecten”.

  https://foundation.bnpparibasfortis.be/nl/nieuws/2016/06/13/help2help-2016-oproep-voor-projecten-van-13-juni-tot-13-juli

  back-to-top