Alle nieuws

Pers

  TOUTES LES ACTUALITES

  Accéder à la newsroom

  Dit jaar bestaat de Foundation vijf jaar

  02-03-2015
  Sinds 2010 bestrijdt de Foundation onophoudelijk alle verschillende vormen van uitsluiting. In vijf jaar tijd is de totale financiële steun van BNP Paribas Fortis Foundation aan de verenigingen opgelopen tot meer dan 4,6 miljoen euro.

  Als u het bericht over onze vijfde verjaardag via Facebook of Twitter* share, helpt u ons om 500 kinderen van verenigingen de dag van hun leven te bezorgen in een pretpark!

  Door het vijfjarige bestaan van BNP Paribas Fortis Foundation te vieren, zetten we onze wil om een geëngageerd speler te zijn in het maatschappelijke leven in België even in de schijnwerper. 

  In vijf jaar tijd is de totale financiële steun van BNP Paribas Fortis Foundation aan de verenigingen opgelopen tot meer dan 4,6 miljoen euro. Zowat 1.390 verenigingen konden op onze steun rekenen; 843 daarvan zelfs op rechtstreekse financiële steun. 

  Maar dat zou allemaal niet mogelijk zijn zonder de kracht en het engagement van onze medewerkers. In 2014 namen meer dan 900 medewerkers actief deel aan de activiteiten van onze Foundation: als initiatiefnemers van projecten, als vrijwilligers of als leden van de selectiecomités van BNP Paribas Fortis Foundation.

  Allemaal gebruiken ze hun tijd en vaardigheden om zich persoonlijk met hart en ziel in te zetten voor het algemeen belang. 

  De acties van onze onderneming zijn gebaseerd op dat duurzame engagement, dat de stichting BNP Paribas Fortis Foundation al sinds 2010 ondersteunt via haar mecenaatsacties.   * 1 keer het nieuws op onze site sharen = 1 dagje pretpark voor een kind.

  back-to-top