Alle nieuws

Pers

  TOUTES LES ACTUALITES

  Accéder à la newsroom

  De Foundation publiceert een gids over het mentoraat

  23-02-2015
  De Foundation steunt al verschillende jaren mentoraatsprogramma's die ontwikkeld werden door de universiteiten van Leuven, Namen, Antwerpen en Brussel (VUB en ULB). In het kader van die programma's geven studenten ondersteuning aan kansarme leerlingen uit het lager en secundair onderwijs of geven ze aan laatstejaarsleerlingen uit het secundair onderwijs advies over de overgang naar het hoger onderwijs.

  De vier partneruniversiteiten hebben een rijke ervaring opgebouwd op het vlak van mentoraat, en de Foundation wil die ervaring ook in dienst stellen van verenigingen, scholen en andere universiteiten. De praktische gids is gebaseerd op de ervaring van de vier partneruniversiteiten, alsook op die van drie vzw's, namelijk La Teignouse AMO, La Fabrique de Soi en AMO GRAInE.

  De gids is op eenvoudig verzoek verkrijgbaar bij de Foundation : foundation@bnpparibasfortis.com

  back-to-top