In juni gaan de Solidarity Teambuildings van start en wordt een onlineaanbod gelanceerd

"Ik beleefde een leuke dag. Maar bracht hem niet alleen door, maar samen met mijn team."

"... een team waar ik weinig of niet mee omga en waar ik niet noodzakelijk veel banden mee heb. In het bos twijfelde niemand meer na de eerste zaagsnede of bijlslag. Het was niet langer een challenge van een vereniging, maar wel degelijk onze challenge. In deze tijden dat het zo gemakkelijk en gebruikelijk is om kritiek te hebben, wou ik toch deze boodschap meegeven ..." Dominique Delouw – BP2S – Solidarity Teambuilding met Natagora – 29 april (10 mensen)

Elk jaar coördineert de Foundation een twintigtal solidarity Teambuildings waarbij de medewerkers zich gedurende een dag inzetten ten voordele van een vereniging.

Door de toenemende vraag naar Solidarity Teambuildings en omdat ze erg begaan is met de noden van de verenigingswereld lanceerde de Foundation een compleet nieuw onlineaanbod. 

De afdelingen die zich willen engageren door middel van een Solidarity Teambuilding kunnen dat voortaan heel eenvoudig doen door het project van hun keuze te selecteren in een nieuwe interactieve tool die voortdurend bijgewerkt wordt met activiteiten die door het netwerk van verenigingen van de Foundation doorgestuurd worden. 

Door deze nieuwe manier van werken kunnen we garanderen dat de noden van de verenigingen centraal blijven staan en kunnen we de teams concreet stimuleren om zich met hun departement in te zetten voor een solidaire activiteit.

 
back-to-top